17. juni 2021
Lions Odsherreds populære loppemarkeder i Algade i Nykøbing er kommet godt fra start, efter at det igen er blevet muligt at byde kunderne indenfor. Foto: Torben Andersen
Lions Odsherreds populære loppemarkeder i Algade i Nykøbing er kommet godt fra start, efter at det igen er blevet muligt at byde kunderne indenfor. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God omsætning i Algade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God omsætning i Algade
Odsherred - 07. maj 2021 kl. 09:52
Af Torben Andersen

Hverdagen i Odsherred bliver efterhånden normaliseret. Og det betyder også, at det velkendte loppemarked, som Lions Odsherred holder på Algade i Nykøbing, igen er blevet en del den lokale oplevelsespakke.

Loppemarkedet har nu holdt åbent tre gange, siden det blev muligt at slå dørene op igen efter nedlukningen på grund af corona-situationen.

Det fortæller Knud Hansen fra Lions Odsherred.

De to første gange måtte man kun lukke 10 personer ind ad gangen, men sidste lørdag kunne der så lukkes flere ind. Og der dukkede rigtig mange op.

- Der var også mange stamkunder. Selvom vi en del af formiddagen havde kø næsten ned til Algade, tog gæsterne det med godt humør, lyder det fra Knud Hansen.

De frivillige var også meget tilfredse, for de kunne nemlig konstatere, at der på denne lørdag blev omsat for mere end 20.000 kroner.

- Vi glæder os til resten af året, hvor vi satser på at holde åbent to gange om måneden. Som altid har vi enormt meget i butikken indenfor rigtig mange varegrupper, fortæller Knud Hansen.

Overskuddet fra loppemarkedet går til velgørende formål. 75 procent af midlerne går til lokale formål, 15 procent til nationale og 10 procent til projekter ude i verden.

Næste loppemarked i Algade 53 er torsdag 13. maj (Kristi himmelfartsdag), og så er der igen loppemarked lørdag den 29. maj.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk