19. januar 2020
Et stort stykke af den ødelagte Anders SG-tamburin ligger nu til pynt i vindueskarmen på René Sjelborgs værelse. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Et stort stykke af den ødelagte Anders SG-tamburin ligger nu til pynt i vindueskarmen på René Sjelborgs værelse. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God fangst: 17-årig fik tamburin-trofæ fra Alphabeat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God fangst: 17-årig fik tamburin-trofæ fra Alphabeat
Opdateret 22. juli 2019 kl. 10:44
Odsherred - 20. juli 2019 kl. 08:51
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alphabeat-frontmand Anders SG - kendt som »Mr. Tambourine Man« - var så begejstringsramt til bandets genkomst-koncert på Vig Festival, som optakt til Grøn-karavanen, at han undervejs slog to tamburiner i stykker.

Det opdagede den 17-årige Alphabeat-fan André Sjelborg fra Hørve og sikrede sig efter koncerten nogle tamburin-stumper, blandt andet et stort stykke med to bjælder, fortæller hans far Lars Sjelborg.

- Hjemme hos os er Alphabeat og Stine Bramsen i meget høj kurs, så vi blev superglade, da vi hørte, at de skulle komme til Vig Festival. Min søn André stod helt oppe foran scenen i Hønsehuset til Alphabeat-koncerten, hvor jeg var VIP-chauffør for bandet til og fra backstage ved Store Scene, fortæller Lars Sjelborg.

- Da jeg så, at Anders SG ødelagte to tamburiner under koncerten, tænkte jeg, at André nok ville forsøge at bede om nogle af stumperne efter koncerten. Og ganske rigtigt. Han blev der bagefter, da de gik og ryddede op, og tamburin-stumperne lå efterladt på scenen, fortæller Lars Sjelborg.

- I er fantastiske at spille for; tusind, tusind tak, Vig. Vi har glædet os helt vildt, lød det undervejs i koncerten fra Alphabeats energiske frontmand Anders SG.

- Vi har skrevet til Alphabeat, at de kan få tamburin-stykkerne tilbage på et tidspunkt, hvis de er interesserede. Men indtil videre pynter de hjemme på værelset hos min søn, fortæller Lars André.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk