2. juli 2020
Parret Karina Dyvekær og Lars Nybjerg tager nu et nyt medie i brug for at promere deres forretning: Geppels Legetøj. Foto: Jesper Danscher
Parret Karina Dyvekær og Lars Nybjerg tager nu et nyt medie i brug for at promere deres forretning: Geppels Legetøj. Foto: Jesper Danscher
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Geppels går til filmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Geppels går til filmen
Odsherred - 15. november 2019 kl. 13:45
Af Jesper Danscher
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi fik et godt tilbud på nogle reklameblokke på TV2 Lorry, så nu kaster vi os ud i at lave en reklamefilm, fortæller Lars Nybjerg fra Geppels Legetøj.

Kunderne i butikken i Algade i Nykøbing kommer dog til at se forgæves efter filmfolk, selvom filmen optages i disse dage.

- Nej, reklamefilmen optages i en lejlighed i København, siger Lars Nybjerg og fortsætter:

- Ideen bag reklamen er en udvikling over det tema, som kom frem i en reklamefilm for juleskrabekalenderen, hvor man ser den lille pige pege fingre af sin far, der vil skrabe længere frem. Her er rollerne byttet om, og det bliver de også i vores reklamefilm.

Det er første gang, Geppels Legetøj får lavet en reklamefilm op til julehandelen.

På spørgsmålet om, hvorfor reklamefilmen ikke kommer på TV2 Øst, der jo sender i det område, hvor de fysiske butikker ligger, svarer Lars Nybjerg.

- Der var simpelthen udsolgt op mod jul.

Det er bestemt ikke, fordi der mangler kunder i butikkerne og på nettet, at Geppels Legetøj kaster sig over at lave reklamefilm.

Allerede nu - før det store julesalg - er omsætningen 60 procent af sidste års. Så 2019 tegner til at blive endnu et rekordår for legetøjsbutikken - langt det meste er nethandelens fortjeneste.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk