9. maj 2021
Niels Abild, kapelmester i Kansas City Stompers, er klar til at fyre klarinetten af til Lørdagsjazz i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland. Foto: Mik
Niels Abild, kapelmester i Kansas City Stompers, er klar til at fyre klarinetten af til Lørdagsjazz i Kulturhus Pakhuset i Nykøbing Sjælland. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genåbnings-aftale giver udsigt til masser af Lørdagsjazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genåbnings-aftale giver udsigt til masser af Lørdagsjazz
Odsherred - 16. april 2021 kl. 14:52
Af Stefan Andreasen

Den nye, reviderede genåbningsaftale, der blandt andet letter forsamlingsforbuddet gradvis hen over forår og sommer, bliver modtaget med stor glæde i Biblioteker og Kulturhuse (BOK) i Odsherred.

- Det er da virkelig fedt.

- Vi kan se ind i en sommer, hvor vi kan have 100 publikummer indendørs til koncerter, for eksempel til Lørdagsjazz i Pakhuset i Nykøbing Sjælland, hvis det hele går, som det skal, siger leder Jesper Bertelsen.

- Allerede efter 6. maj kan vi gennemføre arrangementer i Pakhuset og i Aksen i Asnæs med 25 personer og fra 21. maj 50 personer. Det er skønt, jubler lederen.

Hvis vejret er til det, kan koncerter i Pakhuset, for eksempel Lørdagsjazz-koncerter, rykkes udendørs på den nye jazzscene, og dermed kan der lukkes endnu flere publikummer ind.

Det gælder blandt andet Lørdagsjazz med Kansas City Stompers den 15. maj, hvor alle de tilladte 25 pladser nu er solgt, men hvor der kan skaffes 50 ekstra pladser, hvis vejret er til at rykke udenfor på jazz-scenen, oplyser Jesper Bertelsen.

Foreløbig er der planlagt Lørdagsjazz den 22. maj med Martin Shack Kvartet; 26. juni med veteranen Niels Jørgen Steen; 3. juli med Snorre Kirk og Stephen Riley og 10. juli med River Jazz & Blues Band.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk