17. februar 2020
Direktør på Dragsholm Slot, MAdss Bøttger har grund til at smile. Regnskabet for 2018 viser et overskud på tre millioner kroner. Foto: Mik
gallery icon

Se billedserie

Direktør på Dragsholm Slot, MAdss Bøttger har grund til at smile. Regnskabet for 2018 viser et overskud på tre millioner kroner. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gastroturister strømmer til: Slot præsenterer overskud på tre millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gastroturister strømmer til: Slot præsenterer overskud på tre millioner
Opdateret 29. maj 2019 kl. 09:30
Odsherred - 29. maj 2019 kl. 09:24
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blæser positive vinde over regnskabsopgørelsen for 2018 på Dragsholm Slot. Årets bruttofortjeneste løb op i 18,7 millioner kroner mod 15,7 millioner kroner i 2017. Og på bundlinjen, da skat havde fået sin del, kunne slotsdirektør Mads Bøttger slå to streger under et ordinært resultat på lige under tre millioner kroner. Det er to millioner mere end året før.

- De investeringer vi har foretaget, begynder at give et fornuftigt afkast nu. Både dem på selve slottet, men også de selskabsrelaterede investeringer som hotelprojektet i Holstebro og Price-restauranterne. Det bidrager også godt til det samlede resultat, siger Mads Bøttger.

I ledelsesberetningen betegnes millionoverskuddet da også som ganske tilfredsstillende, blandt andet set i lyset af de store investeringer, slottet foretog for at blive medlem af den internationale guide Relais & Châteaux.

Optagelsen i den prestigefyldte guide skete i slutningen af året som kun det andet sted i Norden, og det eneste sted, der både har en Michelinstjerne og en Relais & Châteaux-udemærkelse.

Generhvervelsen af michelinstjernen kom i hus i februar sidste år.

Flere gæster på slottet

Effekten af tilstedeværelsen i de to guides, er til at tage og føle på, siger slotsdirektør Mads Bøttger.

Gastro- og kultur-turisterne begynder for alvor at komme nu. Vi kan mærke en stor vækst af internationale turister hos os, blandt andet på grund af de guides vi er kommet med i. Det gør jo, at vi kommer ud til et langt større internationalt publikum end vi gjorde tidligere, uddyber han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk