4. august 2020
Den grønne leguan Hulk er blevet stjålet fra et hus i Nørre Asmindrup, og også familiens yngste savner familiens kæleleguan. Privatfoto
Den grønne leguan Hulk er blevet stjålet fra et hus i Nørre Asmindrup, og også familiens yngste savner familiens kæleleguan. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gamle Hulk er blevet stjålet: Har været en del af familien i 18 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gamle Hulk er blevet stjålet: Har været en del af familien i 18 år
Odsherred - 18. september 2018 kl. 13:52
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Jeg er simpelthen så rasende over at nogle kan være så hensynsløse at stjæle en grøn leguan fra min søn.« Sådan skriver Pia Nanna Jensen på Facebook, og selvom sønnen er 36 år og leguanen, der hedder Hulk, er 18 år, og dermed lever på det familien kalder overtid, så er hun rystet.

arrow Læs også: Afviser at Hulk blev stjålet

- Jeg opdagede, at Hulk var væk, da jeg forleden skulle passe min søn og svigerdatters hus og fodre Hulk. Døren var brudt op, og Hulk var væk. Vi er næsten sikre på, hvem det er der har stjålet ham, og vi er stærkt bekymrede, for han lever i forvejen på overtid, og får den ikke varme og mad, så dør han, siger hun til dagbladet Nordvestnyt.

På Facebook har flere skrevet, at der er set en leguan gående rundt i Tølløse, som er bragt til et dyreinternat i Roskilde, og dem vil Pia Nanna Jensen nu kontakte, men da det er en uge siden, tror hun ikke der er tale om Hulk.

- Vi savner ham og han har været en del af vores familie i næsten 18 år, så vi beder til, at der e rnogle der vil hjælpe, så han kommer hjem igen. Tænk at nogle mennesker kan være så onde over for et forsvarsløst dyr, siger hun til avisen.

Pia Nanna Jensen fortæller, at leguanen, der er grønlig, meget kælen og så tam, at man kan kalde den til sig og at den nyder at blive kælet for. Hulk er en ældre herre, og han kan kendes på, at han mangler nogle pigge mellem hovedet og ryg, og så har han en plet på spidsen af halen.

arrow Forsvundne Hulk er kommet hjem
14. januar 2019 kl. 04:23 Opdateret: kl. 21:23
arrow Stjålne Hulk i fare for at dø af kulde
29. september 2018 kl. 15:02 Opdateret: kl. 14:04
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk