14. december 2017
Gæsterne mødte talstærkt op på sæsonens første tuske- og kræmmermarked, og der var tæt pakket på markedspladsen. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Gæsterne mødte talstærkt op på sæsonens første tuske- og kræmmermarked, og der var tæt pakket på markedspladsen. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gæsterne valfartede til det første Vig-marked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gæsterne valfartede til det første Vig-marked
Opdateret 28. marts 2016 kl. 22:02
Odsherred - 27. marts 2016 kl. 18:34
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karavaner af gæster i alle aldre mødte påskelørdag op til sæsonens første Vig Tuske- og Kræmmermarked.

Det populære udendørsmarked, hvor der er plads til hele familien, inklusiv barnevogn og hund i snor, har ligget i vinterhi siden efterårsferien, og sommerhusgæster og odsinger har imens stimuleret tingfinder-trangen med indendørs-markeder og trend-programmer på tv. Så det var forventnings- og jagtlystne skattejægere, der mødte op for at håndplukke ting og sager til sommerhuset, huset, haven, køkkenet, lejligheden, børneværelset, diverse samlinger.

I de 350 boder fristede kræmmerne med masser af indsamlede effekter.

Der var alt - fra tøj og bedstemor-spisestel til boremaskiner, livsstilsbøger, dukkehuse, LP-plader, gulvvaser, løvsugere og støvsugere, plakater og kædesave.

- Var der noget, der kunne interessere dig? lød det igen og igen som optakt til en god handel med indbygget mulighed for at tuske og tinge og prutte om prisen.

Søren Helbo fra Vig Tuske- og Kræmmermarked jubler over den vellykkede åbning.

- Påskelørdag er altid én af vores store dage, men den her slog vores vildeste forventninger. Gæsterne kom talstærkt, en time før de plejer, og der var rigtigt mange af dem.

Det store antal gæster betød tæt bil-pakning på p-pladserne, og på den største af dem blev græsset kørt til mudder i en lavning, og få bilister kørte fast og måtte have hjælp - enten af forbipasserende eller af Falck.

- Vi havde også enkelte større biler, der sad fast inde på markedspladsen, som vi måtte hjælpe fri med vores traktor, siger Søren Helbo.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk