21. maj 2019
Holbækkerne vil have pølser på Algade - ikke gourmetburgere, så Købehavneriet har lukket forretningen efter halvanden måned. Foto: Mie Neel
Holbækkerne vil have pølser på Algade - ikke gourmetburgere, så Købehavneriet har lukket forretningen efter halvanden måned. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gadegourmet vakte vrede på torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gadegourmet vakte vrede på torvet
Odsherred - 05. november 2018 kl. 15:38
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det viste sig for svært for Københavneriet at overtage en pølsevogn og servere gourmetburgere på Ahlgade i Holbæk.

Burger-iværksætterne fra Odsherred åbnede for burgersalget i det ottekantede tidligere pølsehus midt på Ahlgade den 19. september, men har nu trukket sig tilbage efter kun halvanden måned.

- Vi har ikke kunnet vænne holbækkerne til at der ikke er pølsehus mere. Det har det været i to generationer, så vi har haft rigtig mange, der var vrede over at der ikke længere var pølsehus, fortæller Kasper Jakobsen, der sammen med Rasmus Høgly står bag Købehavneriet.

Streetfood-drengene havde samtidig det problem, at gadegourmet gør sig bedst om sommeren, hvis man ikke har indendørs siddepladser til at nyde maden i.

- Og så fik vi en god aftale med udlejeren om at vi kunne trække os ud nu og holde skindet på næsen. Han har været flink mod os, og med udsigten til endnu koldere måneder, ville vi ikke have nok takeaway at stå imod med. Havde vi haft en million i ryggen, kunne man sikkert godt give det et år, og så vil vi hellere stoppe, mens vi kunne uden de store konsekvenser, siger Kasper Jakobsen.

Han vil ikke afvise, at Københavneriet vil gøre endnu et forsøg på at sælge gourmetburgere i gadehøjde i Holbæk på et senere tidspunkt, men lige nu vil fokus være på udsalgsstederne i Odsherred og udvikle nye retter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk