15. april 2021
Simon Weber Marcussen og hans firma Dansk Tang har god hjælp fra folketingspolitikere, der deler hans frustration over langsommelig sagsbehandling. Foto: Marianne Nielsen
Simon Weber Marcussen og hans firma Dansk Tang har god hjælp fra folketingspolitikere, der deler hans frustration over langsommelig sagsbehandling. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Går hårdt til minister: Skåltaler er ikke nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Går hårdt til minister: Skåltaler er ikke nok
Opdateret 07. april 2021 kl. 08:10
Odsherred - 06. april 2021 kl. 14:35
Af Martin Hoffmann Kønig

Onsdag er miljøministeren indkaldt til samråd i Folketinget om det Odsherred-lokale firma Dansk Tang, der bøvler med exceptionel lang sagsbehandlingstid hos Kystdirektoratet for at få tilladelse til udvidelse af deres tangfarme, og det lokalt valgte folketingsmedlem, Jacob Jensen (V), er klar til at gå hårdt til ministeren.

»Vi ønsker at afkræve ministeren svar på, hvorfor en sagsbehandling i Kystdirektoratet i dette tilfælde skal tage over et år, og hvorfor der kræves et depositum på 100.000 kr. fra denne type virksomheder, når det forventes, at man kan fjerne de få tang-liner, der bruges, for en pris på under 10.000 kr. Mange taler i skåltaler om grøn omstilling, innovation og jobs i provinsen, men når det så er muligt, så bremses det i bureaukrati og lang sagsbehandling,« siger han.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk