23. november 2017
Kant-fundamenterne til de seks »huse« skyder op på byggepladsen for Borren - Højby Idræts- og Kulturcenter. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Kant-fundamenterne til de seks »huse« skyder op på byggepladsen for Borren - Højby Idræts- og Kulturcenter. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fundamenter spirer frem på hal-byggeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fundamenter spirer frem på hal-byggeplads
Odsherred - 20. marts 2017 kl. 12:03
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med forårets komme, spirer og gror det op fra jorden på byggepladsen for Borren - Højby Idræts- og Kulturcenter i det nordlige Odsherred.

Her er entreprenørfirmaet B. Nygaard Sørensen - udstyret med en hær af gravemaskiner og mandskab - i gang med at støbe fundamenter til de seks mindre »huse«, der skal omkranse »Arenaen« med den nedsænkede idrætsbane i midten af idræts- og kulturcentret.

Husene kaldes historisk klingende navne - »Skydebanen« med skyde- og billardrum, »Riddersalen« med en multi-sal, »Torturkammeret«, der er et fitness- lokale, »Karlekamrene« og »Jomfruburene« (herre- og dameomklædning) og »Magasinet« - depotrummet.

Der er støbt det beton-forede hul i jorden, som skal rumme en kommende springgrav i det nye idræts- og kulturcenter. Og der er støbt punktfundamenter, som stål-dragere og -søjler skal stå på og danne ramme om den nedsænkede arena.

Stål-elementerne er netop ankommet til byggepladsen på lastvogns-trailere, og om få dage rejses stål-søjlerne.

Herefter vil bygningerne begynde at rejse sig fra jorden. I maj/juni kommer lastbiler med beton-elmenter, og så vokser byggeriet hurtigt.

I efteråret skal hele bygningens »skal« stå færdig med tæt tag, så vinteren kan bruges på indvendigt byggeri. Alt - inklusiv udvendigt arbejde omkring hallen - står klar i maj/juni 2018.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk