22. september 2021
Årets Honky Tonk musikfestival i Nykøbing Sjællands gågade-område bliver aflyst på grund af frygt for nye corona-restriktioner i september. På foto er det musikerne Anne Dillon og Troels Skovgaard. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Årets Honky Tonk musikfestival i Nykøbing Sjællands gågade-område bliver aflyst på grund af frygt for nye corona-restriktioner i september. På foto er det musikerne Anne Dillon og Troels Skovgaard. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frygter nye restriktioner: Gågade-festival i september aflyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frygter nye restriktioner: Gågade-festival i september aflyses
Opdateret 02. august 2021 kl. 08:18
Odsherred - 29. juli 2021 kl. 10:26
Af Stefan Andreasen

Musikfestivalen Honky Tonk, der skulle afvikles i september på Nykøbings caféer, restauranter, spillesteder og værtshuse, er aflyst på grund af risiko for, at der kan komme nye corona-restriktioner.

Festivalen er udskudt til næste år, oplyser Anders Munch, formand for Musik & Kultur i Odsherred, MOKIO, der er ny projektholder på projektet.

- Vi har været i dialog med myndighederne om Honky Tonk, og de kan ikke love os, at der ikke kommer nye restriktioner i begyndelsen af september, når folk igen samles indendøre. Derfor har vi valgt at lytte til myndighedernes anbefaling om, at flytte Honky Tonk til næste år, siger Anders Munch.

Han beklager den sene melding til koncert-arrangørerne, men det skyldes dialogen med myndighederne.

- Vi er selvfølgelig meget kede af at være nødt til at tage denne beslutning, men vi har vurderet, at risikoen er for stor, og at det kan risikere at give større tab for arrangørerne.

- Mange mangler stadig at blive vaccineret - især mange unge. De fleste arrangementer foregår indendørs, og da Honky Tonk falder i september, kan der være risiko for, at myndighederne til den tid kommer med nye restriktioner for, hvor mange vi må været samlet indendøre, siger Anders Munch.

- Den risiko tør vi ikke løbe, siger tovholderen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk