25. september 2021
Frømandskorpsets chef i Kongsøre, Jens Bach, har ikke gjort noget ulovligt. Det er konklusionen fra forsvarets auditører efter en langvarig undersøgelse i en sag om muligt embedsmisbrug.
Frømandskorpsets chef i Kongsøre, Jens Bach, har ikke gjort noget ulovligt. Det er konklusionen fra forsvarets auditører efter en langvarig undersøgelse i en sag om muligt embedsmisbrug.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frømandskorpsets chef i sag om striptease: Her er sagen nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frømandskorpsets chef i sag om striptease: Her er sagen nu
Opdateret 17. februar 2021 kl. 12:42
Odsherred - 17. februar 2021 kl. 12:08
Af Martin Hoffmann Kønig

Siden november 2019 har Frømandskorpsets leder, Jens Bach, været genstand for en juridisk undersøgelse om muligt embedsmisbrug.

Men den sag er nu afsluttet, og ifølge forsvarets auditør, Claus Lyngholm Risbjerg, er sagen afsluttet uden nogle strafferetlige konklusioner.

Med andre ord, er Frømandskorpsets ledelse frikendt for beskyldninger om strafbart embedsmisbrug.

Ifølge auditøren har afgørelsen været forelagt generalauditøren, og han er enig i, at sagen afsluttes juridsk og derfor sendes sagen nu sendes videre til Frømandskorpsets øverste militære ledelse for en overvejelse af, hvorvidt sagen skal få disciplinære konsekvenser.

Sagen handlede om, hvorvidt et stripperarrangement hos Frømandskorpset var ulovligt embedsmisbrug samt mistanker om vennetjenester og gaver i forbindelse med arrangementer i Frømandskorpsets regi.

En del af sagen har handlet om, hvorvidt der er sket noget ulovligt i forbindelse med anskaffelse af motorer til Frømandskorpsets hurtige motorbåde.

Men den del af sagen er endnu ikke afsluttet, blandt andet fordi det har været vanskeligt at skaffe ekspertudtalelser, hvilket auditør Claus Lyngholm Risbjerg, forventer kan ske inden for kort tid.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk