25. november 2017
Rasmus Nøhr med band (foto), Zididada og fem lokale bands spiller ved koncerten i Egebjerg den 10. juni Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Nøhr med band (foto), Zididada og fem lokale bands spiller ved koncerten i Egebjerg den 10. juni Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige til Nøhr-koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige til Nøhr-koncert
Odsherred - 20. april 2017 kl. 12:53
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er ikke helt let at shanghaje 80 frivillige i en by, hvor der kun bor 300 mennesker, siger Lars Schønning Jensen.

Han er tovholder og med i arbejdsgruppen bag årets sommerkoncert med Rasmus Nøhr i Egebjerg. Torsdag aften er der indkaldt til frivilligmøde i i Egebjerg Kultur- & Forsamlingshus, hvor man vil forsøge at finde så mange lokale borgere, som muligt, som har tid og lyst til at give et nap med ved koncerten til sommer.

- Vi har brug for alle mænd og kvinder, for det er noget af et puslespil, at få sådan et arrangement til at hænge sammen, fortæller den energiske tovholder.

Det er 3. gang der afvikles Danmark Dejligst-koncert i Egebjerg. Lars Schønning Jensen håber, at arrangementet nu er blevet så kendt, så det bliver lettere at finde frivillige, end det var de første år.

- Folk kender selvfølgelig Rasmus Nøhr, men konceptet med, at der er gratis koncert i byen, skulle de nok lige vænne sig til. Det pludselig mere om at være sammen om noget i Egebjerg, end om lige musikken. Penge er ikke, og har aldrig været drivkraften, siger Lars Schønning Jensen.

Hans eget engagament i projektet har kostet 50.000 kroner i tabt arbejdsfortjeneste. Så dyrt bliver det dog ikke for de andre frivillige, som kommer med.

- De får til gengæld en portion helstegt pattegris og lidt at drikke på dagen, lover Lars Schønning Jensen.

Frivilligmødet foregår torsdag aften klokken 19 til 20.30.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk