21. juli 2019
Selvom nogle af de, der havde meldt sig som frivillige udeblev, så er der alligevel plads til masser af smil hos de over 100  travle frivillige fra HK Lammefjorden, der får det hele til at spille i Royal Arena.
gallery icon

Se billedserie

Selvom nogle af de, der havde meldt sig som frivillige udeblev, så er der alligevel plads til masser af smil hos de over 100 travle frivillige fra HK Lammefjorden, der får det hele til at spille i Royal Arena.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige blev væk fra VM-tjans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige blev væk fra VM-tjans
Odsherred - 15. januar 2019 kl. 07:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HK Lammefjorden koordinerer 230 frivillige fra hele Sjælland ved VM i herrehåndbold.

Men ikke alle frivillige dukkede op, da turneringen gik i gang. Når stemningen er på kogepunktet i Royal Arena under VM i herrehåndbold, så er det i høj grad HK Lammefjordens fortjeneste.

Håndboldklubben på fjorden har nemlig indgået et samarbejde med DHF om at stille hjælpere i Royal Arena som skal hjælpe til afvikling af VM-turneringens afdeling i København.

arrow Læs også: Troels er klar til verdensstjernerne

Siden 9. januar og frem til sidste fløjt fra dommeren den 20. januar jonglerer klubbens formand Nikolaj Folkersen fra HK Lammefjorden i alt med 230 frivillige fordelt på 850 vagter.

Men fredag havde han ekstra sved på panden. For ikke alle frivillige var klar, da det kom til stykket.

- Vi har haft lidt udfordringer med at folk, der havde meldt sig som frivillige ikke dukkede op. De meldte ikke engang fra - de dukkede bare ikke op, så fredag var altså noget tyndt bemandet, fortæller han om dagen, der gav en del hovedbrud.

Det lykkedes at komme igennem fredagen og få efterlyst folk, der kunne give et nap med, så de frivillige, kræfter ikke slap op inden turneringen for alvor var kommet i gang.

De frivillige kommer fra hele Sjælland, men HK Lammefjorden står for koordineringen af de mange opgaver lige fra at hjælpe folk på plads, kontrollere billetter, vaske gulvet og bære fanerne.

- Vi har forpligtiget os til at få VM til at køre. Uden os kan det ikke lade sig gøre - så enkelt er det, siger han.

Blandt de frivillige, der bestemt ikke er udeblevet, er tidligere halinspektør i Fårevejle, Frede Risegaard.

Han er manden, der efter kampene vasker harpiks og sved af gulvene, så de er klar til næste dags prøvelser. Det er også ham, der sørger for rene håndklæder og isbad til spillerne efter kampene.

Helt i front står Frederikke Folkersen klar med fanen - blandt andet ved Sveriges kamp mod Angola i aftes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk