10. juli 2020
Både Susanne Knudsen og kunderne har en fest, når sulten skal stilles med en Arizona Burger. Madboden er kult og et must for mange festivalgæster. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Både Susanne Knudsen og kunderne har en fest, når sulten skal stilles med en Arizona Burger. Madboden er kult og et must for mange festivalgæster. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige: Burgersalget er vigtigt for foreningerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige: Burgersalget er vigtigt for foreningerne
Odsherred - 12. juli 2019 kl. 14:32
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For Kundby Gymnastikforening er Vig Festival en frivillig-tjans, som teamchef Susanne Knudsen glæder sig til hvert år - selvom det er lange dage med meget lidt søvn.

- Vi har det jo mega sjovt, selvom vi løber stærkt, og vi har et rigtig godt kammeratskab, fortæller hun i en sjælden pause.

Burger-teamet består af 32 frivillige, som bruger deres fritid på at give et nap med. Et nap, der er vigtigt for pengekassen i foreningen.

- Vi er jo provisionslønnet af Djurs Festivalfood, som ejer Arizona Burger, så vi kan selv påvirke resultatet i vores salgsarbejde, men foreningen tjener 35-40.000 kroner på Vig Festival. Og der er brug for de penge i foreningen, fastslår hun.

Netop fordi foreningens frivillige oplever en god stemning, er det ikke svært at stille med et hold, der kan stille sulten hos de mange festivalgæster.

- Arizona Burger er jo blevet kult, og vi har mange lokale, der støtter os. Og så afskrækker en lang kø dem ikke - mange fortæller, at de synes det er sjovt at stå i vores kø, fordi vi også har en fest med det, fortæller hun.

Det er dog på eget ansvar at man stiller sig i kø til en Arizona Burger. Susanne Knudsen kender personligt til et tilfælde, hvor det både er blevet til giftermål og børn for et par, der mødte hinanden i køen.

- Det er lige så jeg får gåsehud af at fortælle om det, griner hun.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk