24. november 2017
Allan Haslund (t.v.), formand for Fritidsborger.dk i Asnæs, og Lars Gjerlufsen, initiativtager til Folkemødet i Odsherred, forstander på Den Rytmiske Højskole i Jyderup, har indgået fredsaftale. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Allan Haslund (t.v.), formand for Fritidsborger.dk i Asnæs, og Lars Gjerlufsen, initiativtager til Folkemødet i Odsherred, forstander på Den Rytmiske Højskole i Jyderup, har indgået fredsaftale. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu taler de sammen: Fredsaftale mellem høstmarked og folkemøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu taler de sammen: Fredsaftale mellem høstmarked og folkemøde
Opdateret 14. september 2017 kl. 17:38
Odsherred - 14. september 2017 kl. 10:02
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkemødet i Odsherred på Den Rytmiske Højskole i Jyderup har som undertitel »Lokalsamfund og fællesskab«, og nu lever Folkemødet op til sloganet i en ny fredsaftale med Fritidsborger.dk, arrangørerne bag Høstmarkedet i Asnæs.

Det har handlet om Folkemødets »angreb« på Høstmarkedets dato, lørdag den 16. september, men nu har parterne begravet striden og besluttet at samarbejde og henvise til hinanden med skilte og indsætte gratis shuttle-busser, så borgere kan pendulere frem og tilbage mellem Asnæs og Jyderup.

Så man vil kunne nyde demokratiske debatter og events på Folkemødet, morgenmad og sildebord på Høstmarkedet, inspirerende snakke på Folkemødet, tilbage på Høstmarkedet til stort kagebord, flere folkemøde-workshopper, vupti tilbage til Høstmarkedet til kunsthåndværk og salgsboder. Og til slut fællesspisning på Høstmarkedet.

Ved fredsmødet onsdag havde Folkemøde-initiativtager Lars Gjerlufsen, forstander på Den Rytmiske Højskole, medbragt en gave, en reklameplakat for Høstmarkedet, som sættes op på Folkemødet.

Han inviterede også Fritidsborger.dk til at stille høstmarkeds-banner op. Allan Haslund, formand for Fritidsborger.dk, tog imod den udstrakte hånd og lovede til gengæld godt vejr.

- Vores præst Karin Bundgaard har sine forbindelser, så det altid er godt vejr til Høstmarkedets morgenandakt, sagde formanden.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk