27. februar 2020
Den lille Peugeot kurede ind gennem hækken, ramte og knækkede et træ og landede på taget på træet, så føreren måtte frigøres fra den sammentrykkede bil. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Den lille Peugeot kurede ind gennem hækken, ramte og knækkede et træ og landede på taget på træet, så føreren måtte frigøres fra den sammentrykkede bil. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotos og video: Ung mand fastklemt i bil efter at have ramt et træ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotos og video: Ung mand fastklemt i bil efter at have ramt et træ
Opdateret 26. januar 2020 kl. 11:41
Odsherred - 26. januar 2020 kl. 11:22
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 22-årig mand fra lokalområdet sad fastklemt og måtte klippes fri med hydraulisk værktøj efter et dramatisk solo-færdselsuheld ved midnatstid natten til søndag på Østerlyngvej i Nykøbing Sjælland.

- I en stor, blød kurve, hvor der var fedtet på vejbanen, mistede han herredømmet over sin lille Peugeot og skred sidelæns ind gennem en hæk, ind i haven, hvor bilen ramte og knækkede et træ og landede ovenpå træet, fortæller indsatsleder Søren Jacobsen, Vestsjællands Brandvæsen, der fik meldingen om uheldet kl. 00.49.

- Bilens tag var blevet rykket ned, og han sad fastklemt dér - med sikkerhedssele på - og kunne ikke komme ud.

- Først klippede vi døren af med hydraulisk værktøj, så vi kunne komme ind til ham. Han var ved bevidsthed, og Falck-redderne kunne hele tiden tale med ham under frigørelsen. Han klagede over ondt i nakken og havde fået nogle sår og rifter, men ellers var der ikke sket noget med ham, fortæller Søren Jacobsen.

- Brandfolk og Falck-reddere fik forsigtigt trukket ham ud af bilen, mens hans nakke blev understøttet, og fik stabiliseret ham, fortæller indsatslederen.

Inden den 22-årige blev sendt af sted i ambulance til Holbæk Sygehus, blev han undersøgt af Falck-redderne og af en tilkaldt læge fra Roskilde, oplyser Søren Jacobsen.

Vestsjællands Brandvæsen sendte, udover indsatslederbilen, en automobilsprøjte med frigørelsesværktøj og en tankvogn til uheldsstedet; Falck kørte med to ambulancer til stedet, fordi meldingen lød på måske flere tilskadekomne, og der kom en politibil og en lægebil.

Vagthavende hos Midt og Vestsjællands Politi oplyser, at politiet bad om at få udtaget blodprøve på grund af omstændighederne ved solo-uheldet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk