25. oktober 2020
Kurt Jensen fra Højby Lokalråd afmonterer pladerne med de ikke så vejr-bestandige fotos af borgere, der har sat fodaftryk i ler-klinker. Foto: Højby Lokalråd
Kurt Jensen fra Højby Lokalråd afmonterer pladerne med de ikke så vejr-bestandige fotos af borgere, der har sat fodaftryk i ler-klinker. Foto: Højby Lokalråd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foto-væggen er ødelagt og skrues ned - bliver nu digital

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foto-væggen er ødelagt og skrues ned - bliver nu digital
Odsherred - 29. september 2020 kl. 12:41
Af Stefan Andreasen

Foto-væggen på værkstedsbygningen mellem Højby Skole og Borren - Højby Kultur- og Idrætscenter er nu så ødelagt af vejr og vind, at den er blevet taget ned, oplyser Thomas Nicolaisen fra Samarbejdsudvalget i Højby.

Fotografierne var en del af et borgerinddragende udsmyknings-projekt af Borren, kørt af Nykøbing-keramiker Martin Nybo Jensen; et fodspors-projekt, hvor borgere satte fodaftryk i fugtigt ler, der blev brændt klinker til anlæg udenfor Borren, og de medvirkende fik taget fotos af fotograf Lars Wahl til en foto-væg på værkstedsbygningen.

- Vi har hele tiden vidst, at fotografierne kun havde to års levetid, siger Thomas Nicolaisen.

Højby Lokalråd har skruet de vejr-bestandige bundplader ned og stillet dem på lager og foreslår nu, at de kan bruges til en anden form for kunstnerisk udsmykning - måske i et projekt mellem en professionel kunstner og skolens elever.

Formand for lokalrådet, Ole Nielsen, oplyser, at de mange borger-fotos også ligger digitalt.

Der vil blive opstillet en elektronisk info-skærm udenfor, så forbipasserende kan se ansigter på dem, der har sat fodaftryk på Borren.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk