7. august 2020
Simon Hansen, fra Falck, står hver dag for at pode for covid-19, men kun for folk, der har bestilt tid. Foto: Martin Hoffmann Kønig
gallery icon

Se billedserie

Simon Hansen, fra Falck, står hver dag for at pode for covid-19, men kun for folk, der har bestilt tid. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forvirring om corona-test afklaret i Nykøbing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forvirring om corona-test afklaret i Nykøbing
Odsherred - 16. juli 2020 kl. 14:06
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring 40 personer gik torsdag forgæves for at benytte sig af region Sjællands gratis drop-in corona test på Falck stationen, Vesterlyngvej 18 i Nykøbing Sj.

Drop-in testningerne foregår nemlig kun tirsdag og fredag mellem klokken 10 og 14, uden tidsbestilling, på Falckstationens parkeringsplads.

Til gengæld kunne de, forgæves, banke på hos Simon Hansen, der bemander den opstillede Covid-19 testvogn, som Falck driver for region Sjælland, og som hver dag mellem klokken 12 og 14 udfører corona test samme sted, men kun for personer, der har bestilt tid i forvejen.

Både før og efter testningerne er foretaget på Falcks parkeringsplads på Vesterlyngvej 18, kører Simon Hansen rundt til plejecentre og til personer, der ikke selv er i stand til at komme til en af de mange teststationer.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk