16. december 2017
Flere tiltag i Odsherred Forsyning, som her et biomasseanlæg der sænker varmeregningen for forbrugerne. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Flere tiltag i Odsherred Forsyning, som her et biomasseanlæg der sænker varmeregningen for forbrugerne. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsyningen i tættere kontakt med varmekunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsyningen i tættere kontakt med varmekunder
Odsherred - 10. oktober 2017 kl. 21:04
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens vejrudsigterne spår lavere og lavere temperaturer, så håber Odsherred Forsynings direktør at det nye biomasseanlæg kan varme forholdet til de 307 varmekunder endnu mere og forhåbentlig få endnu flere i Grevinge til at overveje fjernvarmen som forsyningskilde.

Allerede nu er varmeregningen blevet lavere, men også hjemtagningen af administrationen fra Seas -NVE haft en effekt, oplyser forsyningsdirektør Githa Hansen.

- Vi kan bare se nu, at vi har fået en bedre kundekontakt, og at vi kan gøre nogle ting bedre og mere optimalt, fortæller hun.

Forsyningen har tillige indgået en aftale med Nykøbing Varme om drift af værket i Grevinge, som også har betydning i forhold til kundekontakten.

- Det er folk, der har ekspertisen og selv bor i området, som rykker ud, hvis man har akutte problemer, forklarer hun.

Forsyningsdirektøren og bestyrelsen håber at de lavere varmeregninger i Grevinge, vil få flere til at overveje fjernvarme fra Odsherred Varme som energikilde.

- Vi skal prøve at reducere udgiften så meget som muligt. Alle har noget supplerende, fordi varmen er så dyr i Grevinge, og kommer vi dertil, hvor alle kan se at det er konkurrencedygtigt at vælge fjernvarmen, så får vi også et bedre forbrug og til en ordentlig pris, og så tror jeg faktisk vi får flere varmekunder, siger Githa Hansen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk