22. oktober 2021
Mandag formiddag var en del Klint borgere samlet for at se den nye træbom, som ingen forstår ideen i. Foto: Martin Hoffmann Kønig
gallery icon

Se billedserie

Mandag formiddag var en del Klint borgere samlet for at se den nye træbom, som ingen forstår ideen i. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formanden vil gerne rive bommen ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden vil gerne rive bommen ned
Odsherred - 06. december 2016 kl. 12:49
Af Martin Hoffmann Kønig

En træbom sætter en effektiv stopper for trafikken fra Klint Havnevej mod Klint Kalbrud. Et produkt af en to år gammel politisk aftale, men også en torn i øjet på de lokale i Klint.

arrow Læs også: Handicappede forhindres adgang

Klint Bylaugs formand Benny Larsen var mandag sammen med en række beboere ude og besigtige bommen, og de er rystede.

Til dagbladet Nordvestnyt kalder han bommen for en »ondsindet hadegave,« og selvom opsætningen af bommen er politisk besluttet, så er der ikke mange bomvenner i miljø- og klimaudvalget.

Formanden for udvalget, Morten Egeskov (V), siger til Nordvestnyt, at han synes bommen er en tosset ide, og han tilbyder selv at rive den ned gratis, hvis udvalgets flertal vil give ham lov.

Også SFs Michael Kjeldgaard siger til avisen, at han nok står bag forliget, men, at han gerne ser at bommen bliver behandlet en ekstra gang i udvalget, for den er heller ikke »hans kop te.«

Enhedslistens Kim Mariegaard er umiddelbart glad for bommen, men han erkender, at der nok er nogle ting, som ikke er tænkt helt igennem, før bommen blev sat op.

Til gengæld er Gitte Hededam (S), ganske godt tilfreds, og hun siger til Nordvestnyt, at bommen vil gøre det nemmere for cyklende og gående at færdes i området, og så er hun skuffet over, at de partier, der står bag aftalen tilsyneladende er ved at rende fra den igen, men efter at have set bommen erkender hun, at den er sat helt tosset op, og at det skal ændres, så gangbesværede kan komme igennem.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk