22. oktober 2021
Lars Nybjerg, formand for Bygningsfonden Odsherred Teater (th.) måtte tage en svingom med den sure teater-pedel (Henrik Ipsen), før han fik tilkæmpet sig en plads ved mikrofonen, så han kunne holde sin tale. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Lars Nybjerg, formand for Bygningsfonden Odsherred Teater (th.) måtte tage en svingom med den sure teater-pedel (Henrik Ipsen), før han fik tilkæmpet sig en plads ved mikrofonen, så han kunne holde sin tale. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand for byggefond måtte tage en svingom med muggen teater-pedel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for byggefond måtte tage en svingom med muggen teater-pedel
Odsherred - 26. september 2021 kl. 20:21
Af Stefan Andreasen

Ligesom de andre talere blev drilagtigt afbrudt af husorkestret og teater-pedellen, så måtte formand for Bygningsfonden Odsherred Teater, Lars Nybjerg, også gennem en forhindring og bringes ud af sin comfort-zone, inden han kunne komme til mikrofonen og holde sin tale ved indvielsen af Odsherred Teaters nye bygning lørdag.

Den konstant provokerende pedel, spillet af Henrik Ipsen, kastede sig over fondsformanden og drev ham ud på scenegulvet i en lystig svingom.

Første efter dansen med pedellen kunne Lars Nybjerg få afleveret sit budskab.

- Det her bliver en helt ny udgave af et forsamlingshus i Nykøbings bymidte. Et kraftcenter for Odsherred i den stærke udvikling, vi er i gang med, mente formanden.

Han har i øvrigt et særligt forhold til den gamle Irma-butik, som teatret nu har overtaget i Algade, bygget om på og udvidet.

- Det er sjovt at have været med til at bygge det nye Odsherred Teater her, for det var min far og min onkel, der byggede de gamle Irma-lokaler, som nu er revet ned, sagde Lars Nybjerg.

- Det her er et hus til fremtiden, og det er en god tanke, sagde formanden.

Undervejs i byggeperioden har han indsamlet kommentarer fra ti borgere, ti livsvidner, som fortæller om deres tanker om Odsherred Teater. Vidnernes beretninger har Lars Nybjerg skjult rundt omkring i byggeriet - til eftertiden.

- Det er kun mig, der ved, hvor de er gemt, sagde han.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk