12. juni 2021
Leif Egholm blev valgt ind i byrådet for Odsherred Listen i 2017, men skiftede til Nyt Odsherred for blot et par måneder siden. Foto: Marianne Nielsen
Leif Egholm blev valgt ind i byrådet for Odsherred Listen i 2017, men skiftede til Nyt Odsherred for blot et par måneder siden. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand ærgrer sig over Leif Egholms exit fra nystiftet parti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand ærgrer sig over Leif Egholms exit fra nystiftet parti
Odsherred - 17. maj 2021 kl. 17:39

Af Marianne Nielsen
Formanden for det nytstiftede parti Nyt Odsherred blev i sidste uge en byrådsrepræsentant færre i sidste, da Leif Egholm valgte at forlade partiet efter kort tid som medlem.

- Jeg er naturligvis ærgerlig over, at Leif har meldt sig ud af Nyt Odsherred. Jeg er dog sikker på, at der vil være et fint samarbejde mellem Leif og vores byrådsmedlemmer i den resterende del af byrådsperioden, oplyser Nyt Odsherreds formand, Gitte Egeskov til Nordvestnyt.

16 klar til valgkamp
Nyt Odsherred har endnu ikke opstillet andre kandidater til det kommende kommunalvalg, bortset fra borgmesterkandidaten Karina Vincentz.

- Leif Egholms udmeldelse har ingen betydning for opstillingen, bortset fra, at der selvfølgelig er en kandidat mindre for vores medlemmer at vælge imellem, når vi skal have opstillingsmøde. Vi har dog allerede tilsagn fra 16 medlemmer, som ønsker at stille op, og der kommer formentlig endnu flere frem mod opstillingsmødet, så vi skal nok få en stærk liste til valget, siger partiformanden.

Leif Egholm valgte at forlade Nyt Odsherred, da han med egne ord ikke længere kunne se sig selv være en del af projektet, og er nu løsgænger i byrådet frem til kommunalvalget, da det parti, han blev valgt ind i byrådet for i 2017 Odsherred Listen, nu er nedlagt.

Leif Egholm genopstiller ikke til kommunalvalget.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk