14. april 2021
Retten i Holbæk har valgt at forlænge varetægtsfængslingen af 35-råige mand, der er sigtet for vold mod en 38-årig mand.
Retten i Holbæk har valgt at forlænge varetægtsfængslingen af 35-råige mand, der er sigtet for vold mod en 38-årig mand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forlænger fængsling efter jalousivold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forlænger fængsling efter jalousivold
Odsherred - 06. april 2021 kl. 14:03
Af Martin Hoffmann Kønig

Et særdeles voldeligt overfald på en 38-årig mand, i Nykøbing, fik søndag den 14.marts politiet til foretage en veritabel menneskejagt flere steder i Odsherred.

Svært bevæbnet politi ransagede huse i Vig, Strandhusene og i Egebjerg. Men kun i Egebjerg var der »bid,« og her anholdt de en 35-årig mand, der siden blev varetægtsfængslet bag lukkede døre til den 6.april.

Ifølge kilder, der overværede anholdelsen, var den voldsom, men udover at politiet anholdt den 35-årige og konfiskerede en bil, så kom ingen til skade.

Tirsdag formiddag blev den 35-årige så fremstillet endnu engang i Retten i Holbæk, og her traf byretsdommeren beslutning om, at forlænge mandens varetægtsfængsling til tirsdag den 4.maj.

Varetægtsfængslingen er sket bag lukkede døre, så det er sparsomt hvad politiet vil fortælle om sagen, som ikke betragtes som færdig efterforsket.

Men tidligere er det kommet frem, at der formentlig er tale om en sag om et særdeles alvorligt tilfælde af jalousivold, hvor den 35-årige, formentlig sammen med tre andre, har opsøgt den 38-årige på en adresse i Nykøbing, og udøvet grov vold imod ham.

Politiet har ikke oplyst, hvordan den 38-åriges tilstand er.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk