20. september 2021
Stueetagen i Storegade 19, kan blive til en nærpolitistation, hvis forhandlinger med udlejer, AOB Ejendomme falder på plads. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Stueetagen i Storegade 19, kan blive til en nærpolitistation, hvis forhandlinger med udlejer, AOB Ejendomme falder på plads. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forhandler om lokaler til nærpoliti i Storegade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhandler om lokaler til nærpoliti i Storegade
Opdateret 15. september 2021 kl. 16:42
Odsherred - 15. september 2021 kl. 14:19
Af Marianne Nielsen

Intet er forhandlet på plads endnu, men Midt- og Vestsjællands Politi har muligvis fundet en egnet lokalitet i Asnæs til placering af en lokal politistation.

»Midt- og Vestsjællands Politi kan bekræfte, at politiet er i forhandlinger med udlejeren af den pågældende ejendom på adressen Storegade 19, Asnæs, men intet er endnu afgjort«, oplyser politiets kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard i en mail til avisen.

Går forhandlingerne med udlejeren, AOB Ejendomme, godt, kan otte måneders søgen efter en egnet placering snart være forbi.

Søgningen efter egnede lokaler til en nærpolitistation i Asnæs, skete som konsekvens af den aftale, som S-regeringen, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Nye Borgerlige skrev under på for ordensmagtens vilkår frem til 2023.

En milliardaftale, der blev indgået i december sidste år, hvor det store politiske ønske om mere nært politi blev indfriet med oprettelsen af 20 nye nærpolitistationer rundt om i landet.

Her pegede man fra Christiansborg blandt andet på Odsherred, der gennem i årrække har måttet nøjes med nærpolitistationen i Nykøbing, der har åbent fra 15 til 17 om torsdagen.

Dengang kaldte borgmesteren det en »tidlig julegave« til Odsherred og foreslog en placering i Asnæs, hvis der kunne findes egnede lokaler.

Storegade 19 har indtil for nyligt huset Ungekulturhuset, men da de rykkede til Savklingen på Bobjergvej 2, blev placering af en nærpolitistation i stueetagen muliggjort. En nærpolitistation betyder fem ekstra politiårsværk i Odsherred.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk