23. januar 2020
Men nu har hele  skolens ledelse sagt op i protest mod valget af Ib Kristensen som leder i stedet for afdelingsleder Mette Vadsager.Derfor dropper forældre til elever på Vig Skole nu at aflevere de indsamlede underskrifter til støtte for afdelingslederen.   Foto: Marianne Nielsen
Men nu har hele skolens ledelse sagt op i protest mod valget af Ib Kristensen som leder i stedet for afdelingsleder Mette Vadsager.Derfor dropper forældre til elever på Vig Skole nu at aflevere de indsamlede underskrifter til støtte for afdelingslederen. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældre i Vig: Det var det her vi frygtede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre i Vig: Det var det her vi frygtede
Odsherred - 26. april 2019 kl. 12:02
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I kølvandet på afdelingsledelsens beslutning om at sige deres stillinger op på Vig Skole, har forældregruppen besluttet ikke at aflevere de underskrifter, de har samlet ind i løbet af de seneste uger.

arrow Læs også: Efter 250 kram: Hårdt at sige farvel til eleverne

Det oplyser Tanja Jensen fra forældregruppen til Nordvestnyt.

- Vi samlede underskrifterne for at støtte Mette og undgå lige netop denne situation, så derfor ser vi ikke noget formål med at aflevere de indsamlede underskrifter, siger hun.

- Det var vores frygt, at det ville ske, og derfor var vi på mærkerne. Det her har skabt den uro, vi var bekymrede for, men vi står sammen. Vi har jo kæmpet for at få overbygningen tilbage, så vi vil forsøge at få det bedste ud af situationen, men vi føler os svigtet af kommunen, siger hun videre til avisen.

Da Odsherred Kommune, som følge af skolestrukturændringerne, slog stillingen som skoleleder for Vig Skole op, var der en klar forventning fra både forældre, ansatte og borgere i byen, at valget ville falde på afdelingsleder gennem seks år, Mette Arnth Vadsager. Men i stedet blev det tidligere efterskoleforstander Ib Kristensen, der fik stillingen og det skabte en bølge af chok, vrede og skuffelse gennem byen.

Torsdag aften var gruppen af forældre, der har stået i front for støtteaktionen i forsamlingshuset og siden underskriftsindsamlingen, samlet for at drøfte den seneste udvikling i sagen om Vig Skoles ledelsessituation.

Hun og resten af forældregruppen undrer sig over, at kommunen har givet Mette Arnth Vadsager en uddannelse med ledelseskompetencer ender med at vælge hende fra, selvom hun har skabt den elevfremgang, der har banet vejen for genetableringen af overbygningen.

- Hun har leveret de resultater, de (kommunen) ønskede, så det må jo være hende, de ikke ønsker

arrow Vraget leder: Mit hjerte gik i tusind stykker
27. maj 2019 kl. 20:25 Opdateret: kl. 20:25
arrow Billeder: Elever sagde farvel til lederteam i Vig
27. maj 2019 kl. 12:41 Opdateret: kl. 12:40
arrow Første skoledag for elever og skoleleder
01. maj 2019 kl. 10:42 Opdateret: kl. 10:42

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk