22. oktober 2019
Alle kneb gælder, når der skal lokkes kunder til boden. Foto: Helene Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Alle kneb gælder, når der skal lokkes kunder til boden. Foto: Helene Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forårsvejr satte gang i kræmmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårsvejr satte gang i kræmmere
Odsherred - 20. april 2019 kl. 13:49
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg tror vi har været i forårsstemning i flere dage på grund af vejret, og nu er folk kommet til Vig for at få afløb, siger en meget glad formand for Vig Tuske- og Kræmmermarked, Hans-Ole Plough, mens han rækker endnu en multifarvet slus-hice over disken i markedsboden.

Der handles flittigt ved boderne, selv om de store opkøbere fra København ifølge en sædvanligvis pålidelig kilde allerede har været og gøre alle de gode køb. Men der er stadig masser af kram, at byde på, og der pruttes lystigt om zinkbaljer, gevirer, sutsko og keramik og det meste af, hvad et hjerte kan begære.

Kræmmerene har været i gang siden klokken fem denne lørdag morgen, og nogle af dem har holdt i kø og ventet siden klokken et natten før, for at sikre sig en af de gode pladser.

- Men alle pladser er vist gode i år. Folk er flinke til at hive tegnebøgerne frem. Der bliver handlet godt over det hele, siger Hans-Ole Plough.

Han er ikke meget for at komme med et bud på, hvor mange besøgende der er på markedet.

- Gunnar Nu lærte mig i sin tid, at tælle publikum, men jeg kan ikke sige det. Her alt, hvad der kan være. Vi har 400 kræmmere på pladsen. Til vores store sommermarked har vi været over 30.000 besøgende. Jeg kan ikke huske, at jeg har set så mange folk på pladsen på årets første kræmmermarked før - og dagen er ikke slut endnu, siger Hans-Ole Plough.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk