28. september 2020
Det anerkendte, københavnske countryband Fistful of Dollars skal levere musikken til den første omgang FredagsDans i Aksen den 7. februar. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Det anerkendte, københavnske countryband Fistful of Dollars skal levere musikken til den første omgang FredagsDans i Aksen den 7. februar. PR-foto
Foto: Kayser O
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: For lidt dans til FredagsRock - skiftes ud med FredagsDans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For lidt dans til FredagsRock - skiftes ud med FredagsDans
Odsherred - 08. januar 2020 kl. 17:04
Af Stefan Andreasen

Det velbesøgte FredagsRock i Kulturhus Aksen i Asnæs, der har kørt den første fredag i hver måned med lokale coverbands, stopper her i det nye år og erstattes af FredagsDans.

- Aksen har lagt hus til mange festlige aftener med FredagsRock. Der kom mange mennesker, og vi afliver en succes, men vi synes, vi har brug for at twiste konceptet lidt i retning af mere dans, mindre »hal-bal«. Der blev simpelthen bare danset for lidt til FredagsRock, siger Jesper Bertelsen, leder af Odsherred Biblioteker og Kulturhuse.

- Flere er kommet til os og har gjort os opmærksomme på, at de egentlig gerne vil danse, men at der ikke har været lagt op til dans til FredagsRock. Man har siddet ved bordene i sluttet kreds og har hygget sig og drukket øl, og det er fint nok. Men som kulturhus vil vi gerne have en ekstra dimension på, siger Jesper Bertelsen.

Til FredagsDans vil der - her i begyndelsen - være stærkt fokus på, at der skal danses; at folk skal sidde mindre ned end før. Der bliver sat mere plads af foran scenen til dansegulvet, og der vil medvirke en »dansemester« - en danse-iscenesætter.

- Det er mest tænkt som inspiration til, hvordan der også kan danses. Vi hjælper lidt på vej her i starten, så der kommer gang i festen. Men selvfølgelig kan man også danse, som man selv synes, siger kulturhuslederen.

Første FredagsDans er den 7. februar, hvor det anerkendte, københavnske countryband Fistful of Dollars spiller op til dans.

Når Fistful of Dollars går på scenen, vil publikum blive sat i gang på dansegulvet af en linedance-instruktør, fortæller Jesper Bertelsen.

I de kommende måneder være fokus på blandt andet gitterbug og jive til FredagsDans i Aksen.

Og fredag den 1. maj hedder temaet »Den musik vi dansede til i Høve Skovpavillon«.

Her vil der kunne danses til musik leveret af blandt andre Johnny & The Heartbeats og Playband, som var aktive i skovpavillonen i 1970'erne og 80'erne.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk