16. januar 2019
Toiletterne i Algade i Nykøbing er topmoderne, men de plages af hærværk mod SMS-låsene. Foto: Torben Andersen
Toiletterne i Algade i Nykøbing er topmoderne, men de plages af hærværk mod SMS-låsene. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: For få penge til offentlige toiletter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For få penge til offentlige toiletter
Odsherred - 10. august 2018 kl. 17:29
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Renskurede og moderne offentlige toiletter. Sådan er billedet nogle steder i Odsherred. Andre steder i herredet er toiletterne derimod utidssvarende, SMS-låsene virker ikke, og de er ramt af hærværk.

Sidste år afsatte miljø-og klimaudvalget 1,2 mio.kr. til en særlig pulje til renovering af kommunens toiletter. Men beløbet var slet ikke stort nok.

Det viser en opgørelse, som udvalget har fået tilsendt inden sit møde på tirsdag.

Opgørelsen, som er udarbejdet af et ingeniørfirma, viser, at 16 af de 22 offentlige toiletter har brug for renovering eller vedligeholdelse i større eller mindre omfang.

Center for Miljø og Teknik har prioriteret at gøre noget ved de toiletter, der har været lukket, samt strandtoiletterne. I sidste uge begyndte man derfor at tage fat på disse seks toiletter: Vig Lyng (Ericavej), Ordrup Strand (Højbjergvej), Sanddobberne, Klintehuse, Stranden ved Lynghusvej og stranden ved Telegrafvej.

Entreprenøren forventer, at toiletterne på Telegrafvej, Lynghusvej og Ordrup Strand er færdige i næste uge. I forbindelse med renoveringen bliver der installeret SMS-låse. I dag er der SMS-låse på fire af de 22 offentlige toiletter.

Når arbejdet med at renovere de offentlige toiletter først er gået i gang i august, så skyldes det, ifølge sagsfremstillingen, at embedsmændene har været travlt optaget af arbejde med otte udbud på park-og vejområdet.

Embedsmændene forklarer også, at toilethærværk - blandt andet på Gudmindrup Strand og ved teatret i Algade - har forsinket opgaven yderligere. Og at der derfor har været mange utilfredse henvendelser fra borgerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk