26. januar 2021
I teltet "Drømme på Kanten" på Folkemødet i Odsherred kan man i skriveværkstedet leve sig ind i andres fremtidsdrømme, for eksempel Lars Løkke Rasmussens.
gallery icon

Se billedserie

I teltet "Drømme på Kanten" på Folkemødet i Odsherred kan man i skriveværkstedet leve sig ind i andres fremtidsdrømme, for eksempel Lars Løkke Rasmussens.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folkemødet i Odsherred: Lev dig ind i Lars Løkkes drøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkemødet i Odsherred: Lev dig ind i Lars Løkkes drøm
Odsherred - 06. september 2019 kl. 10:45
Af Stefan Andreasen

Odsherred Teater inviterer til at lade egne fremtidsdrømme få frit løb i teltet »Drømme på Kanten« på Folkemødet i Odsherred - eller at leve sig ind i andres drømme.

arrow Læs også: Stor billedserie: 3000 til Folkemødet i Odsherred

- Man kan tage udgangspunkt i sig selv, men man kan også forestille sig, hvad Lars Løkke Rasmussen tænker og drømmer om. Eller Dronning Margrethe. Eller man kan prøve at leve sig ind i, hvad Jakob Ellemann-Jensen eller Inger Støjberg drømmer om fremtiden, siger teaterchef Simon Vagn Jensen, Odsherred Teater, om skriveværkstedet i folkemøde-teltet »Drømme på Kanten«.

Folkemødet i Odsherred foregår lørdag den 7. september på Den Rytmiske Højskole ved vig.

I teaterprojektet »I Will Be Everything ...«, som Odsherred Teater er med i, har 1000 børn fra Odsherred tegnet og skrevet om deres fremtidsdrømme, og deres tanker indgår i en international teater-produktion.

Det har inspireret Odsherred Teater og samarbejdspartneren dagbladet Nordvestnyt til temaet »Drømme på Kanten« i teltet på Folkemødet.

- I vores telt kan gæsterne prøve det samme, som børnene i »I Will Be Everything ...«-projektet. Man kan tegne sine drømme og forhåbninger for fremtiden. Så beklæder vi teltet indvendigt med fremtidsdrømme, siger teaterleder Simon Vagn Jensen.

arrow En himmelsk klatretur
07. september 2019 kl. 16:52 Opdateret: kl. 09:24
arrow Mauds fredsdue i mosaikker på folkemøde-klode
07. september 2019 kl. 16:41 Opdateret: kl. 12:19
arrow Knud Romer var et tilløbs-stykke
07. september 2019 kl. 15:24 Opdateret: kl. 15:24
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk