14. oktober 2019
Odsherred teaters leder, Simon Vagn Jensen, havde lørdag morgen gang i de store kreative udfoldelser, da der skulle indrettes debattelt. Foto: Martin Hoffmann Kønig
gallery icon

Se billedserie

Odsherred teaters leder, Simon Vagn Jensen, havde lørdag morgen gang i de store kreative udfoldelser, da der skulle indrettes debattelt. Foto: Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folkemødet gav tanker med til Christiansborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkemødet gav tanker med til Christiansborg
Odsherred - 11. september 2018 kl. 14:42
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Venstres folketingsmedlem Jacob Jensen fik noget med sig hjem fra årets folkemøde i lørdags. Efter 45 minutters samtale med Dan Bordal, der i teltet »Stemmer fra Kanten,« kunne fortælle om sine trængsler med Kystdirektoratet kunne det lokale folketingsmedlem stikke en seddel med 10 gode råd i inderlommen, og samtidig fik han også et par ekstra sager med sig.

»Jeg fik bestemt noget med hjem fra folkemødet. Udover at jeg blev bekræftet i det vigtige med et levende og nærværende demokrati, så fik jeg også kontakt med to nye eksempler fra et par borgere, der rettede henvendelse umiddelbart efter debatten.Jeg skal naturligvis ikke være sagsbehandler, men de konkrete sager kan jeg bruge som eksempler over for systemet, og i det politiske arbejde med at få lidt mere sund fornuft ind i diverse afgørelser som for eksempel i Dan Bordals tilfælde, hvor det jo lykkedes at få rykket i den rigtige retning. Det understreger også vigtigheden af, at der er lokale folketingsmedlemmer, som borgerne kan gå til med sine sager uanset om man i udgangspunkt er politisk enige,« sige rhan til Nordvestnyt.

Maj-Britt Kjerrumgaard, er kasserer i de lokale FDF-spejdere, og hun havde håbet, at få lidt mere taletid, da programmet handlede om kulturens rolle.

»Jeg synes ikke der blev levnet meget tid til at publikum fik lov til at sige så meget, så vi nåede ikke rigtigt at forklare, hvor meget det rent faktisk rammer de små foreninger, når der tages en pulje til kurser fra os, lige som det ville have været rart lige at få tid til at bede folk om at støtte vores byrådsforslag,« siger hun til avisen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk