13. december 2018
Det undrede mange da der i weekenden blev opstillet nye skilte på parkeringspladsen bag Svanestræde. Foto: Jens Willumsen
gallery icon

Se billedserie

Det undrede mange da der i weekenden blev opstillet nye skilte på parkeringspladsen bag Svanestræde. Foto: Jens Willumsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Føler sig snydt af P-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Føler sig snydt af P-firma
Odsherred - 07. marts 2018 kl. 11:10
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birthe Karlsen er ærgerlig, for i mange år, over 30, har hun parkeret på Svanekrogen, parkeringspladsen ved Svanestræde i Nykøbing.

Men i weekenden satte firmaet Onepark skilte op, der krævede, at man nu skal have en P-tilladelse til at parkere, der, hvor man tidligere måtte holde frit i to timer.

Onepark har bare ikke skrevet, hvordan man får tilladelsen, og det kostede hende en afgift på 750 kroner, og hun føler sig bondefanget. Sådan oplever Jens Willumsen også situationen.

På Facebook kalder han Oneparks metoder for en pengemaskine, og når man forsøger at finde ud af, hvem, der egentlig ejer P-pladsen, så løber man hurtigt panden imod en mur.

Tidligere var den ejet af Superbrugsen, men ikke længere, og rygterne siger, at det er en ældre mand fra Børkop, der ejer pladsen sammen med sin datter.

Hos Onepark afviser man, at man har skiltet for dårligt, og selvom det ikke er til at få hverken titel eller efternavn ud af den medarbejder, der, per mail, udtaler sig til pressen, så synes de her at alt er på sin plads.

»Først og fremmest ejer vi ingen P-pladser. De er alle privatejede og det er ejeren der bestemmer, hvordan de vil drive deres forretninger. Vi kommer ikke og sætter skilte op om natten bare for at fange så mange som muligt. jeg har selv set billederne af skiltene og de er nemme at forstå. Basalt set handler det her mest om, at vi oftest ikke læser skiltene uanset hvornår de er sat op, og her har det så konsekvens som når vi kører forbi en fotovogn med for megen fart,« skriver en medarbejder, der kalder sig Per.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk