24. oktober 2020
Medarbejdersiden i hovedudvalget mener ikke, at man er blevet hørt i forbindelse med udarbejdelsen af 2021-budgettet.
Medarbejdersiden i hovedudvalget mener ikke, at man er blevet hørt i forbindelse med udarbejdelsen af 2021-budgettet.
Foto: Foto: Margrethe Groth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Føler sig ikke hørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Føler sig ikke hørt
Odsherred - 29. september 2020 kl. 12:58
Af Torben Andersen

Medarbejdersiden i kommunens hovedudvalg - det øverste samarbejdsorgan - skriver i et høringssvar til 2021-budgettet, at man ikke kan udtale sig om budgettet i år, da procedurerne ikke er blevet overholdt i forhold til at drøfte konsekvenser for arbejds- og personaleforhold. »Vi er ærgerlige over processen, og vi vurderer, at MED-aftalen ikke er blevet overholdt«, skriver medarbejderne.

Høringssvaret er et af i alt 49, som politikerne i Odsherred Byråd har modtaget.

Byrådet skal vedtage budgettet tirsdag den 6. oktober. Direktionen har afgivet et skriftligt svar på kritikken fra medarbejdersiden i hovedudvalget. Direktionen beklager, at medarbejderne ikke ser sig i stand til at afgive høringssvar, men konstaterer, at alle lokale med-udvalg har afgivet høringssvar.

Direktionen anbefaler, at hovedudvalget fremover inviteres til at deltage i den første del af byrådets budgetseminar, hvor forudsætningerne for det kommende budget gennemgås.

Borgmester Thomas Adel-skov (S) ærgrer sig også over, at der ikke er kommet et høringssvar fra medarbejdersiden i hovedudvalget.

- Økonomiudvalget ville under normale omstændinger have holdt et møde med hovedudvalget, men det har på grund af hele situationen med corona ikke været muligt. Meget har været anderledes i år. Det er afgørende for os, at vi har fået mange høringssvar fra medarbejdergrupperne, så samlet set har medarbejderne givet gode høringssvar, siger Thomas Adelskov.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk