25. maj 2019
Danmark-Peru på storskærm i Nykøbing.
gallery icon

Se billedserie

Danmark-Peru på storskærm i Nykøbing.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldfans trodsede regnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldfans trodsede regnen
Opdateret 16. juni 2018 kl. 20:14
Odsherred - 16. juni 2018 kl. 19:08
Af Helene MacCormac
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da dommeren fløjtede kampen mod Danmark og Peru i gang i Saransk i Rusland klokken 18 lørdag, var der 30.000 peruvianske og 645 danske tilskuere på stadion. På Store Torv i Nykøbing var der godt og vel 100 lokale, som havde pakket sig godt ind og trodset regnvejret, så de kunne følge kampen fra storskærmen. Der var en tydelig overrepræsentation af røde landsholdstrøjer med nr 10 på ryggen, men et par autentiske fodboldtrøjer tilbage var VM i Mexico i 1986, havde også sneget sig med til kampen. Grillede pølser, vikinger, fadøl, klaphatte og ditto stole. Fodboldstemning var der masser af, og da nationalhymnen lød fra stadion i Rusland, rejste de mange halvkolde fodboldfans i Nykøbing sig respektfuldt op, og sang med af hjertens lyst.

-2-1 til Danmark, lød et tidligt bud på resultatet fra de drenge, som egentlig var mere interesseret i deres egen fodboldkamp, som blev spillet i et hjørne på Store Torv.

Helt så mange mål blev det ikke til i Rusland. Men det var Danmark, der vandt. 1-0. Den gode stemning på Store Torv i Nykøbing holdt hele vejen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk