11. december 2018
Der er et stort potentiale for hesteturisme i Odsherred, og det vil Nina Lemkow gerne arbejde aktivt for at realisere. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Der er et stort potentiale for hesteturisme i Odsherred, og det vil Nina Lemkow gerne arbejde aktivt for at realisere. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flytter ind i geoparken på hesteryg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flytter ind i geoparken på hesteryg
Odsherred - 10. november 2017 kl. 09:24
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 2005 har hun arbejdet professionelt med at grundfæste ideen om Geopark Odsherred i bevidstheden på lokalt, nationalt og internationalt. Men efter et brud med Geopark Odsherred for nylig, skal Nina Lemkow nu til at finde et nyt ståsted som nytilflytter fra Holbæk til Vindekilde på kanten af Vejrhøjbuen og stranden lige udenfor vinduerne. Og står det til Nina og den medflyttede hest »Not Sucha bad Dancer«, kaldet Nanna, så skal det naturligvis foregå på en hesteryg.

- Vi skal ud og lave ridestier for alle. En gruppe, der allerede er startet, har gjort et kæmpe arbejde med at kortlægge nogle rideruter for alle. Og det meldte jeg mig under fanerne til at gøre, fortæller hun, da Nordvestnytnyt møder Geopark Odsherreds opfinder på hesteryg i vandkanten.

- Jeg bruger altså ridehjelm. Cowboyhatten er kun for showoff, understreger hun indledningsvis da kameralinsen zoomer ind.

- Jeg kender jo Odsherred rigtig godt, og har et godt netværk her. Jeg vil rigtig gerne bidrage til lokalsamfundet og jeg mener der er så mange potentialer rundt om i Odsherred og dem vil jeg gerne være en del af, fortæller hun i et interview, som Nordvestnyt bringer i fredagens avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk