25. november 2017
Lyspunktet i Nykøbing er et af tre socialpsykiatriske væresteder i Odsherred.  Nu vil et flere samle dem ét sted.  Foto: Mik
Lyspunktet i Nykøbing er et af tre socialpsykiatriske væresteder i Odsherred. Nu vil et flere samle dem ét sted. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flertal samler værestederne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flertal samler værestederne
Odsherred - 18. maj 2017 kl. 18:23
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De tre socialpsykiatriske væresteder i henholdsvis Nykøbing, Asnæs og Vig skal samles ét sted. Det mener Socialdemokratiet og Venstre i social-og forebyggelsesudvalget. De to partier har tilsammen flertal i både udvalg og byrådssalen. SF og Enhedslisten er imod at samle værestederne og har forlangt sagen behandlet i byrådet.

- Brugerne har klart signaleret, at de har brug for nærhed. Hvis man samler værestederne ét sted, vil mange ikke kunne bruge det, siger formanden for udvalget, Arne Mikkelsen (SF).

Vagn Ytte Larsen (S) fremhæver, at ét samlet værested vil give bedre tilbud til borgerne. I Asnæs og Vig skal der oprettes kaffestuer i et tæt samarbejde med de frivillige organisationer.

- Det er slet ikke nogen spareøvelse. Hvis man sparer, får man ingen yderligere aktiviteter. Meningen er, at der skal sættes en række nye aktiviteter i gang for brugerne, siger Vagn Ytte Larsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk