24. juni 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere politipatruljer i vild jagt efter påvirket bilist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere politipatruljer i vild jagt efter påvirket bilist
Odsherred - 08. juni 2021 kl. 11:25

I morges, tirsdag, klokken 00.06 tændte en patrulje udrykningssignalet, for at standse en personbil rutinemæssigt.

Bilisten kørte ad Egebjergvej ved Strandhusene i Nykøbing mod nord, men han stoppede ikke på politiets signal. Han satte i stedet farten op og kørte videre ad Egebjergvej til Gelstrupvej, videre til højre ad Brådevej, hvor han kørte zig zag kørsel foran patruljen, hvilket gjorde det svært at standse ham.

Han kørte ikke ret stærkt, men nægtede at standse. Herefter kørte han videre ad Møllebækvej, Glostrupvej og Sidingevej mod vest i retning mod motorvejen. I rundkørslen ved Vig Parkvej kørte bilisten den forkerte vej rundt i rundkørslen, hvorefter han kørte på motorvejen mod syd. Bilisten kørte af motorvejen ved Ny Holbækvej, og han havde nu flere patruljer efter sig. Så da han kort efter standsede bilen og forsøgte at flygte til fods, blev han hurtigt løbet op af en patrulje og anholdt. En hundepatrulje søgte i området efter tegn på, at andre personer var løbet fra stedet, men fik ingen fært væk fra stedet.

Den anholdte viste sig at være en 41-årig mand fra Højby, som var påvirket af både narko og spiritus. Han blev sigtet for de mange færdselslovovertrædelser og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Politiet afventer nu resultatet af blodprøven, hvorefter den 41-årige kan forvente at høre meget mere fra politiet i sagen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk