22. marts 2019
Arne Mikkelsen tror ikke på, at der kan samles et flertal mod ham som formand for social- og forebyggelsesudvalget i Odsherred Kommune. Foto: Helene MacCormac
Arne Mikkelsen tror ikke på, at der kan samles et flertal mod ham som formand for social- og forebyggelsesudvalget i Odsherred Kommune. Foto: Helene MacCormac
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere medlemmer vil af med formanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere medlemmer vil af med formanden
Odsherred - 24. september 2018 kl. 12:58
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han kritiserer dagsordener som han selv har lavet, han har ikke styr på sagerne, han kæmper ikke nok for penge til et demenshus og i det hele taget er det »hat og briller« med hans formandsskab. Sådan lyder nogle af de anonyme kritikpunkter, som flere medlemmer af social- og forebýggelsesudvalget i Odsherred Kommune retter mod udvalgsformand, Arne Mikkelsen (SF).

Nordvestnyt har talt med et flertal i udvalget, og selvom de ikke vil stå frem med navn, så er de enige om, at der bør en ny formand på posten.

Udvalgets næstformand, Felex Pedersen (S), slår fast, at Arne Mikkelsen er formand som en del af konstitueringsaftalen, at han støtter ham som formand, men også, at han ville sige ja tak, hvis han blev spurgt om han vil være ny formand for social- og forebyggelsesudvalget.

Arne Mikkelsen tror ikke på, at der kan samles et flertal imod ham, særligt fordi det vil være et brud på konstitueringsaftalen, men han ved godt, at der er politikere, der er efter hans post.

»Jeg er så gammel i gårde, at jeg godt ved, at der er nogen der går efter formandsposten hvis de kunne, men det indgår ikke i mine beregninger at det sker, for hvis de vælter mig vil det være et brud på konstitueringsaftalen, og en formand fra Venstre vil være helt utænkeligt, men at påstå, at jeg ikke skulle kæmpe for at få penge til et demenshus, det er for lavt,« siger han til avisen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk