25. oktober 2020
Hørves filial af Fakta blev senest renoveret tilbage i 2010. Nu er en udvidelse i fuld gang.Foto: Casper Gydahl-Jensen, Valekilde Højskole
Hørves filial af Fakta blev senest renoveret tilbage i 2010. Nu er en udvidelse i fuld gang.Foto: Casper Gydahl-Jensen, Valekilde Højskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere kvadratmetre og mere parkering: Fakta-udvidelse i fuld gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere kvadratmetre og mere parkering: Fakta-udvidelse i fuld gang
Odsherred - 22. september 2020 kl. 09:07
Af Sheku R. Sankoh, kursist på Vallekilde Højskole

Hørve kan se frem til et større udvalg af dagligvarer og mere plads i byens Fakta-butik på Vallekildevej. Dagligvareforretningen er nemlig i gang med en markant forøgelse af antal butikskvadratmeter.

Ud over udvidelsen af selve butikken kan kunderne i Hørve-butikken også glæde sig over bedre parkeringsmuligheder. Parkeringspladsen, der grænser op til butikken, bliver nemlig også udbygget. Det oplyser Jesper Juul Nielsen, der er informationsdirektør i Coop:

- Det er et led i udviklingsstrategien i Fakta, at de skal have et større og bredere udvalg af varer. Lige nu har vi har især fokus på økologi og ferskvarer, og kunderne kan godt forvente en masse nye varer på hylderne, siger han men kan endnu ikke fortælle, hvornår byggeriet forventes at stå færdigt.

Coop er i gang med at teste et nyt lavprissupermarkeds format med grønt image, Coop 365, i 15 butikker. Bliver det en succes hos forbrugerne, så udelukker Jesper Juul Nielsen ikke, at Fakta i Hørve vil indgå i det nye koncept.

Udvidelsen bliver positivt modtaget af de kunder, avisen mødte udenfor butikken. En af dem var Christian Pedersen, Hørve:

- Det er da fint hvis vi får en større Fakta, for vi har jo et stort opland. Alt, der er en udvidelse i nærområderne, er velkomment, og flere ansatte ville da være dejligt, siger han.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk