20. september 2021
Vejdirektoratet er gået i gang med at tegne op til nye vejstriber på Oddenvej ved Ebbeløkke efter en storm af klager. Midterstriberne bliver rykket godt en meter til siden. Foto: Helene Nielsen.
Vejdirektoratet er gået i gang med at tegne op til nye vejstriber på Oddenvej ved Ebbeløkke efter en storm af klager. Midterstriberne bliver rykket godt en meter til siden. Foto: Helene Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere end 100 klagede: Nu bliver vejstriber malet om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Flere end 100 klagede: Nu bliver vejstriber malet om
Odsherred - 15. september 2021 kl. 06:45
Af Helene Nielsen

Det kan af og til betale sig at klage. Det har en større gruppe utilfredse borgere erfaret, efter at de hver især har klaget til Vejdirektoratet over ændrede tilkørselsforhold fra Rute 21 til Strandmosevej, som fører ned til Strandmosevej og et større sommerhusområde ved Ebbes Lyng ved Ebbeløkke. Vejdirektoratet har siden den 23. august udskiftet den gamle slidte asfalt med klimavenlig asfalt på Oddenvejen gennem Lumsås og videre ud mod Ebbeløkke, men ikke alle borgere i området har været lige begejstret for den nylagte vejbelægning. Eller rettere sagt for de nye striber, som der efterfølgende er blevet malet på vejen.

Bilister »hænger til tørre«
- Nogen må have snorksovet, da der skulle males striber. Det gælder venstresvinget ved Tjørneholmen, som giver adgang til Ebbes Lyng, Peter Andersens Vej med flere. Et stort sommerhusområde med meget trafik til og fra, skriver Eva V. Ersbøl, som har sommerhus i området i en mail til Nordvestnyt.

Hun forklarer, at der tidligere var plads på vejen til at bagfra kommende biler kunne køre indenom de biler, som holdt og ventede på fri bane til at svinge ned til sommerhusområdet.

- Nu kommer man til at skabe kø ved venstresving, hvis der kommer færgetræk den modsatte vej. Det er stærkt ubehageligt at »hænge til tørre her« og kan give farlige situationer. Den ekstra vejbredde er nu i modsat side, hvor der ikke er brug for den, siger hun.

Flere end 100 klager
Ifølge Eva S. Ersbøls oplysninger har Vejdirektoratet fået over 100 henvendelser fra borgere, som har bedt dem om at rette op på vejstriberne, så vejen bliver som inden den nye asfalt kom på, og det har Vejdirektoratet nu åbenbart lyttet til.

- De er klar over fejlen, og da vi kørte ud på Oddenvejen tidligere i dag (tirsdag, red), kunne vi se, at der allerede er forberedt nye afmærkninger. Forhåbentlig når de det, inden nogen brager op bagfra i en holdende bil, der afventer venstresving, skriver Eva V. Ersbøl.

Nordvestnyt har kontaktet Vejdirektoratet, som ikke umiddelbart havde kendskab til de trafikale problemer ved sommerhusområdet, men lovede at vende tilbage, når de havde set nærmere på sagen. Nordvestnyt observerede tirsdag eftermiddag også vejstribebilen i området.

- Men hvor er det flovt at lave sådan en bommert på den stærkt trafikerede Rute 21 med konstante færgetræk. Nogen må have meget røde ører, skriver Eva S. Ersbøl.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk