10. april 2020
Som hjemmearbejdende må leder af Odsherreds biblioteker og kulturhuse, Jesper Lorentz Bertelsen, undvære sin daglige gang på bibliotekerne og mødet med brugerne.
Som hjemmearbejdende må leder af Odsherreds biblioteker og kulturhuse, Jesper Lorentz Bertelsen, undvære sin daglige gang på bibliotekerne og mødet med brugerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere besøger biblioteket hjemmefra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere besøger biblioteket hjemmefra
Odsherred - 26. marts 2020 kl. 12:17
Af Helene Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om alle medarbejdere er sendt hjem i forbindelse med coronakrisen, så er der en stigende aktivitet på Odsherreds Biblioteker og Kulturhuse i denne tid. Leder af BOK, Jesper Lorentz Bertelsen, arbejder selv hjemmefra, og må lige afsætte det barn, han har på armen, inden han taler videre med Nordvestnyt.

- Folk bruger bibliotekets hjemmeside rigtig meget. Vi har 30 procent flere besøgende på vores hjemmeside, end under normale omstændigheder, fortæller han.
Bibliotekerne giver på hjemmesiden inspiration til de gymnasielever og andre skolelever, som lige nu arbejder hjemmefra med opgaver hjemmefra.

Gode ideer til børnefamilier

- Normalt har vi mange elever inde og spørger efter kilder og bøger, når der skrives opgave, men det kan vi jo ikke hjælpe med nu, siger Jesper Lorentz Bertelsen.
På siden er der også hjælp til børnefamilier, som sidder hjemme med poderne, og skal have gode ideer til, hvordan de får børnene aktiveret i denne tid.

Daglige bog-anbefalinger fra bibliotikarerne

- For de voksne har vi sat antallet af mulige lån af e-bøger op fra fem til otte om måneden. Antallet af film er sat op fra tre til fem.
Samtidig laver bibliotekarerne hver dag en anbefaling af en god bog.
- Vi er selvfølgelig glade for, at folk benytter biblioteket hjemmefra, men det er meget frustrerende, at vi ikke kan møde brugerne. Så vi glæder os, til det er overstået, siger Jesper Lorentz Bertelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk