22. januar 2019
Flensted købte Lammefjords Grønt i 2016 og nu lukker virksomheden snart ned i Fårevejle. Foto: Marianne Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Flensted købte Lammefjords Grønt i 2016 og nu lukker virksomheden snart ned i Fårevejle. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flensted lukker fabrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flensted lukker fabrik
Odsherred - 26. april 2018 kl. 09:50
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fødevareproducenten Flensted lukker ned for sine aktiviteter i Fårevejle Stationsby i midten af august, og samler i stedet produktionen på hjemmebanen i Skovlund i Vestjylland. Det oplyser den ene af Flensteds to direktører, Jørgen Østergaard til Nordvestnyt.

- Det er ikke noget vi har ønsket, men det er vilkårene. I Fårevejle kan vi ikke koge og heller ikke arbejde med kød, og det afholder os fra at imødekomme efterspørgslen fra markedet, forklarer han.

Flensted-fabrikken i Fårevejle producerer snitgrønt og er det tidligere Lammefjords Grønt, som Flensted købte i oktober 2016.

Flensted i Fårevejle beskæftiger pt. 35 ansatte, som er blevet tilbudt ansættelse i Skovlund, hvor snitgrøntfabrikken udvides. Indtil videre har tre-fire ansatte flytter med til det jyske.

- Vi er i dialog med Odsherred Kommune, Thomas Adelskov og jobcentret omkring hvordan vi bedst hjælper vores medarbejdere godt videre, fortsætter direktøren, som fortæller at Flensted har påtaget sig opgaven at kontakte de større produktionsvirksomheder i området for at høre om der er brug for arbejdskraft.

- Jeg synes at vi og medarbejderne har været gode til at tænke konstruktivt og finde noget vi alle kan leve med, og det betyder at vi kan holde driften kørende og medarbejderne de bliver, uddyber Jørgen Østergaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk