31. juli 2021
Ofte forsamles alt for mange mennesker i Rørvig Havn, og det får nu kommunen til at fjerne borde og bænke fra havnen.
Ofte forsamles alt for mange mennesker i Rørvig Havn, og det får nu kommunen til at fjerne borde og bænke fra havnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjerner borde og bænke som hjælp til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjerner borde og bænke som hjælp til politiet
Opdateret 29. april 2020 kl. 14:26
Odsherred - 29. april 2020 kl. 09:20
Af Martin Hoffmann Kønig

Gule og sorte markeringsbånd og plakater, der advarer mod større forsamlinger er ikke nok. I hvert fald har det ikke forhindret folk i i alt for stor stil, at indtage mad og selskab på Odsherred Kommunes borde og bænke i Rørvig Havn.

I det hele taget forsamles der ofte alt for mange menensker på det populære havneområde, og det får nu kommunen til at reagere.

Havnefoged Steen Hansen har i fællesska med kommunens covid-19 kristestab besluttet, at fjerne borde og bænke fra området, men om det hjælper på de store forsamlinger, er han i tvivl om.

»Vi skal ikke lege politi, for det er borgernes ansvar at følge de anbefalinger som myndighederne kommer med. Men nu fjerner vi borde og bænke, og så håber jeg, at folk stadig kan finde skraldespandene. Der er flere, der har spurgt, hvorfor vi ikke har fjernet bordene og bænkene. Men jeg har kontor i Nykøbing Havn, og her er der ikke de samme udfordringer. Det er kun i Rørvig. På alle bordene har vi klistret markater og plakater med retningslinjerne på, men det overholder folk ikke. Nu har vi drøftet det i kommuenns krisestab, og besluttet at fjerne bordene. Det får måske folk til at sætte sig på stensætningerne i stedet, men nu prøver vi, og på den måde forsøger vi at hjælpe myndighederne en lille smule, men det er svært, når folk er fuldstændig ligeglade,« sige rhan til dagbladet Nordvestnyt.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk