5. august 2020
Odsherred Kommunes kommunaldirektør, Claus Steen Madsen, th., får torsdag besøg af finsk statstv, der vil høre om den kortere arbejdsuge på rådhuset i Højby.
Odsherred Kommunes kommunaldirektør, Claus Steen Madsen, th., får torsdag besøg af finsk statstv, der vil høre om den kortere arbejdsuge på rådhuset i Højby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finsk begejstring for Odsherred-forsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finsk begejstring for Odsherred-forsøg
Odsherred - 15. januar 2020 kl. 13:10
Af Martin Hoffmann Kønig Sanna Marin er statsminister i Finland, og hun har et skarpt blik for, hvordan man kan skabe et offentligt arbejdsmarked me
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På torsdag får Odsherred Kommunes kommunaldirektør, Claus Steen Madsen, derfor besøg af et filmhold fra Finland, der skal lave et større tv-indslag til nationalt finsk tv om forsøget med en kortere arbejdsuge, som varer i tre år.

Ifølge kommunaldirektøren, der er ophavsmand til den fire dages arbejdsuge, har projektet indtil videre været en stor succes, der dels har betydet, at borgerne kan komme nemmere i kontakt med den rigtige medarbejder, også på tidspunkter, hvor man tidligere kun fik en telefonsvarer, når man ringede til kommunen. Samtidig har den kortere arbejdsuge frigjort kreativ energi hos medarbejderne, som ifølge deres chef har taget meget godt imod forsøget.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk