17. juni 2021
I februar 2019 blev en 65-årig mand fundet bestialsk slået ihjel i sit hjem på Færgevej 4, i Gundestrup. Hans drabsmænd er aldrig fundet.
I februar 2019 blev en 65-årig mand fundet bestialsk slået ihjel i sit hjem på Færgevej 4, i Gundestrup. Hans drabsmænd er aldrig fundet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finns morder er aldrig fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finns morder er aldrig fundet
Odsherred - 07. juni 2021 kl. 06:20
Af Martin Hoffmann Kønig

Stump vold mod ansigtet var formentlig årsagen til, at 65-årige Finn Steensen Ørdahl, fra Gundestrup, blev fundet dræbt i hans nedbrændte hus på Færgevej 4, torsdag den 14.februar 2019.

Siden drabet, og den efterfølgende ildspåsættelse af hans hus, har politiet forsøgt at finde drabsmanden eller drabsmændene, men indtil videre uden held, og vicepolitiinspektør Kim Løvkvist, fra Midt- og Vestsjællands politi, erkender, at sagen nu, over to år efter drabet, er »sandet« til, og at den nu ligger »på hylde.«

Men politichefen slår fast, at sagen tages frem igen, så snart der måtte blive en anledning til det, hvilket kunne være hvis der kommer fornyede henvendelser fra vidner eller folk, der ved noget om sagen, og han slår fast, at skulle der senere komme et gennembrud på det han kalder spordelen i sagen, så vil politiet også tage den op igen.

Tidligere har politiet slået fast, at det var en sag, som de særdeles gerne så opklaret, men det har været sparsomt med brugbare vidner, og den dræbte mand blev beskrevet som lidt af en enspænder, der blandt andet solgte reservedele fra gamle biler, og der gik rygter om at den dræbte mand lå inde med store kontantbeløb, hvilket politiet ikke har kunne bekræfte, og noget egentligt motiv har politiet aldrig præsenteret i offentligheden.

Udover det uopklarede drab på Finn Steensen Ørsdahl, så er der to andre uopklarede drab i Odsherred.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk