18. juni 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik besøg af politiet: Lejlighed lugtede af hash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik besøg af politiet: Lejlighed lugtede af hash
Odsherred - 06. maj 2021 kl. 10:58
Af Jesper Danscher

Det var egentlig en bil med mistænkelige nummerplader, der fik en patrulje fra Midt- og Vestsjællands politiPolitiet fandt hash tilfældigt i en lejlighed i Højby i Odsherred.

Klokken 11.25 kørte en patrulje i Højb, da betjentene fik øje på en bil, med mistænkelige nummerplader, der holdt på en parkeringsplads ved en beboelsesejendom i byen. Patruljen henvendte sig i en ejendom tæt ved parkeringspladsen, for at forsøge at finde frem til ejeren af bilen. Ingen beboere i opgangen ville kendes ved bilen, som ikke var indregistreret. I den ene lejlighed mødte betjentene en 44-årig mand, som de kendte fra tidligere sager. Der lugtede af hash i lejligheden, og han indrømmede da også, at han netop havde røget en joint.

Patruljen ransagede lejligheden under overværelse af den 44-årige beboer. Politiet fandt her 96 gram hash, som blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 44-årige blev sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg, hvilket han nægtede, da han ikke vidste, hvordan hashen var havnet i hans lejlighed. Den 44-årige vil senere høre mere fra politiet i sagen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk