2. december 2020
Jesper Bertelsen har aflyst den planlagte indvielse. Nu bliver der en live-streamet åbning med snoreklip. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Jesper Bertelsen har aflyst den planlagte indvielse. Nu bliver der en live-streamet åbning med snoreklip. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festlig indvielse af nyt bibliotek er aflyst: Snore-klip foregår over nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festlig indvielse af nyt bibliotek er aflyst: Snore-klip foregår over nettet
Odsherred - 30. september 2020 kl. 14:54
Af Stefan Andreasen

Åbningen af det nye Hørve Bibliotek i Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter er præget af corona-tiden: Der bliver ingen festlig indvielse.

Først var der planer om en stor folkefest til indvielsen af det nye bibliotek i Hørve; så blev festen, på grund af corona, barberet ned til en mindre reception for inviterede, og nu er indvielsen den 5. oktober aflyst på grund af øget corona-smitte i samfundet.

- Kulturudvalgsformand Gitte Hededams tale og snoreklipning til vores nye bibliotek vil i stedet blive live-streamet, siger biblioteksleder Jesper Bertelsen.

I den virtuelle åbning af biblioteket vil kulturudvalgsformanden få en rundvisning af bibliotekslederen, sammen med de lokalbiblioteks-engagerede Ulla Margrethe Hansen og Søren With, samt kultur- og idrætscentrets formand Jens Lundgaard.

- Vi havde håbet på en fest med musik og taler og pindemadder i foyeren, så kultur- og idrætscentret og bibioteket kunne markere, at vi er flyttet sammen. Men sådan blev det desværre ikke, siger Jesper Bertelsen.

Selvbetjeningsbiblioteket åbner for brugerne den 5. oktober kl. 18, hvor de kan gå igennem indgang og sluse med deres sundhedskort og pinkode.

Herefter er der adgang til det nye bibliotek alle ugens dage kl. 6-24.

- Der må være seks-syv inde ad gangen, så man skal lige her i starten holde øje og vente, til der er plads, siger Jesper Bertelsen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk