6. april 2020
Direktør for Fonden Geopark Odsherred, Hans-Jørgen Olsen, i samtale med bestyrelsesformand Michael Kristiansen og borgmester Thomas Adelskov ved åbningen af Geopark Festival 2019. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Direktør for Fonden Geopark Odsherred, Hans-Jørgen Olsen, i samtale med bestyrelsesformand Michael Kristiansen og borgmester Thomas Adelskov ved åbningen af Geopark Festival 2019. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival og cykelløb holder flyttedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival og cykelløb holder flyttedag
Odsherred - 12. september 2019 kl. 16:45
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fonden Geopark Odsherred har besluttet at flytte den årlige Geopark Festival fra begyndelsen af august til begyndelsen af juli, oplyser direktør for fonden, Hans-Jørgen Olsen.

Motionscykelløbet Geopark Bjerg Grand Prix vil blive flyttet en eller to uger længere frem i august, oplyser direktøren.

- Vi har hørt fra flere af vores festival-aktører, at begyndelsen af august er et besværligt tidspunkt. Man når kun lige hjem fra ferie og pakke kufferten ud, så skal man i gang med at lave festival. Vi har så talt yderligere med kulturinstitutionerne og fem-seks udvalgte aktører, og ud fra det har bestyrelsen besluttet at flytte festivalen, siger Hans-Jørgen Olsen.

- Dertil kommer, at der ikke længere er Odden Sætter Sejl i første weekend i juli, så der var en fri weekend til os, siger direktøren.

- I slutningen af juli og begyndelsen af august har vi også Ovnhus Kunsthåndværkermarked, Nykøbing-Rørvig Jazz Festival og Odsherreds Kammermusikfestival, og der er jo ikke grund til at konkurrere med hinanden, siger Hans-Jørgen Olsen.

Om flytningen af motionscykelløbet siger han:

- Vi har mange tilbagemeldinger fra ryttere, der ærgrer sig over, at de ikke kunne være med, fordi de var på ferie eller lige var kommet hjem fra ferie lørdag, og ikke orkede at cykle søndag. Løbsarrangør Jens Veggerby anslår, at vi kan få 100-150 ryttere ekstra, alene ved at flytte løbet længere frem i august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk