19. juni 2021
Ida Aaquist Olsen og Rikke Anker Nielsen fik overrakt Vig Festivals Sportslegat af Pia Sanggaard og Kenneth Egelund Ravn. Privatfoto
Ida Aaquist Olsen og Rikke Anker Nielsen fik overrakt Vig Festivals Sportslegat af Pia Sanggaard og Kenneth Egelund Ravn. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival-legat til to unge sports-talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival-legat til to unge sports-talenter
Opdateret 27. oktober 2020 kl. 16:53
Odsherred - 27. oktober 2020 kl. 16:47
Af Stefan Andreasen

Vig Festivals bestyrelse har ved en sammenkomst for få personer uddelt Vig Festivals Sportslegat 2020 til de unge, lokale sports-talenter Ida Aaquist Olsen, 16 år, og Rikke Anker Nielsen, 18 år.

Ida Aaquist Olsen, der kommer fra Fårevejle, spiller fodbold på eliteplan.

Hun flyttede i august til Kolding, hvor hun går i 1.g på Sportscollege og er tilknyttet KoldingQ, der har en ambition om at markere sig som landets stærkeste kvindefodboldklub.

Hun har været inde omkring U16-kvindelandsholdet, men er for tiden midt i et genoptræningsforløb efter en korsbåndsskade.

Den anden legatmodtager Rikke Anker Nielsen er 18 år, har gået på Odsherreds Gymnasium og spiller håndbold på eliteplan.

I august flyttede hun til Valby, hvor hun nu går i 3.g og er tilknyttet håndboldklubben Ajax København og Team Danmark.

Kenneth Egelund Ravn og Pia Sanggaard fra Vig Festivals bestyrelse uddelte legatet til de to sportstalenter, der fik hver 15.000 kr.

Vig Festivals Sportslegat har til formål at støtte unge fra Odsherred, som ønsker at dygtiggøre sig inden for deres sportsgren.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk