25. september 2021
Operakompagniet Nontardar har givet Wolfgang Amadeus Mozarts forviklings-opera »Così fan tutte« en tur i vridemaskinen i forestillingen »Den eneste anden«, der opføres i Klint Kalkbrud fredag den 6. august. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Operakompagniet Nontardar har givet Wolfgang Amadeus Mozarts forviklings-opera »Così fan tutte« en tur i vridemaskinen i forestillingen »Den eneste anden«, der opføres i Klint Kalkbrud fredag den 6. august. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival-leder ånder lettet op: Nordmænd har ikke meldt afbud trods karantæne-regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival-leder ånder lettet op: Nordmænd har ikke meldt afbud trods karantæne-regler
Odsherred - 23. juli 2021 kl. 20:37
Af Stefan Andreasen

Festivalleder Bjørn Monberg, Odsherreds Kammermusikfestival, kan ånde lettet op - kort før festival-start har alle deltagende norske musikere meddelt, at de kommer som planlagt, trods de norske corona-karantæne-regler ved indrejse i Danmark.

- Alle nordmænd har sagt, at de kommer, så vi har situationen på plads, siger Bjørn Monberg.

Der er to norske sangere på spil til koncerten mandag den 2. august.

Beate Mordal, sopran, og Astrid Nordstedt, mezzosopran, inviterer publikum med på en oplevelsestur i Peter Heises romantiske univers. De vil også synge sange af Robert Schumann og Edvard Grieg.

Ved flygelet sidder pianist Christian Westergaard, der tidligere på året udgav »Peter Heise: The Song Edition«.

Onsdag den 4. august spiller den norske strygekvartet Engegårdkvartetten Robert Schumanns strygekvartet i A-dur og Franz Schuberts strygekvartet i D-mol, med tilnavnet »Der Tod und das Mädchen«.

Alle koncerter finder sted i »Arenaen« i Borren - Højby Kultur- og Idrætscenter, på nær den afsluttende opera-galla der opføres i Klint Kalkbrud.

Festivalen åbnes torsdag den 29. juli, hvor Alena Walentin, fløjte, Mathias Beier, cello og Berit Johansen Tange på klaver spiller værker af Mélanie Bonis og Jeanne-Louise Farrenc og derefter tager fat på Claude Debussy og Carl Maria von Weber.

Fredag 30. juli er der besøg af Kammerphilharmonie Europa, der spiller strygermusik af Antonio Vivaldi, Alvin Elgar og Carl Nielsen, samt Johann Hummels trompetkoncert og en violinkoncert af Johann Sebastian Bach.

Tirsdag den 3. august spiller Duo Møldrup/Mogensen - virtuoserne Toke Møldrup, cello, og Bjarke Mogensen, accordeon - et blandet, festligt program.

Theatre of Voices og Ensemble Storstrøm forener kræfterne torsdag den 5. august i et portræt af den danske komponist Bo Lundby-Jæger, der har en årelang tilknytning til brasiliansk musikliv.

Det danske Operakompagniet Nontardar har givet Wolfgang Amadeus Mozarts forviklings-opera »Così fan tutte« en tur i vridemaskinen i forestillingen »Den eneste anden«, der opføres i Klint Kalkbrud fredag den 6. august.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk